Palvelut

prework_visuaalinen_ilme

 

Visuaalisen identiteetin suunnittelu

Visuaalinen identiteetti rakentuu logosta, väreistä, fonteista sekä muista elementeistä, kuten valokuvista ja kuvituksesta. Ensivaikutelma on tärkeä, joka jättää muistijäljen mieleen. Hyvin suunniteltu ilme auttaa yritystä ja tuotteita erottumaan. Graafisen muotoilun avulla löydetään sellaisia ratkaisuja, jotka edesauttavat yrityksen liiketoimintaa. Tarjoan vahvaa näkemystä, luovaa ajattelua ja viimeisteltyjä tuotoksia.

 

Sisustus- ja tilasuunnittelu

Oivaltavia ratkaisuja, materiaalien kiehtovaa käyttöä ja kontrastien kombinaatiota. Viihtyisässä tilassa on mittasuhteiltaan toimivat kalusteet, miellyttävä värimaailma ja hyvä valaistus. Tarjoan sisustus- ja tilasuunnittelua, konsultointia sekä stailausta esimerkiksi asunnon myyntiä varten.

 

design_ilmavirta_toimisto

 

Asuntojen stailaus ja myyntikuvat

Siisti asunto ja laadukkaat myyntikuvat herättävät kiinnostuksen, ja saavat potentiaaliset ostajat paikan päälle tutustumaan kohteeseen lisää. Stailaan ja valokuvaan myyntiin tulevia asuntoja, pyrin tuomaan aina asunnon parhaat puolet esille, jotta myyntiaika on mahdollisimman lyhyt ja myyjä saa parhaan mahdollisen hinnan.

 

Verkkosivujen suunnittelu

Verkkosivujen suunnittelun lähtökohtia ovat selkeys, käytettävyys ja päivitettävyys. Suunnittelen tyylikkäitä, raikkaita ja toimivia verkkosivuja, jotka tukevat yrityksen visuaalista identiteettiä. Lähtökohtaisesti verkkosivut tehdään responsiiviseksi, jotta se mahdollistaa verkkosivujen yhteensopivuuden kaikilla mobiililaitteilla.

Suunnitteluvaiheessa luodaan visuaalinen ilme sekä toiminnallinen rakenne sivustolle. Tavoitteena on käyttäjäystävällinen ja houkutteleva sivusto. Verkkosivut rakennetaan yhdessä teknisen toteuttajan kanssa.

Verkkosivut voidaan tehdä myös valmiille WordPress-teemapohjalle, joka rajallisempi visuaalisuuden ja toiminnallisuuden suhteen.

 

Pakkausmuotoilu

Pakkausten ulkoasu ja mielikuva valmistajasta vaikuttavat asiakkaan ostopäätökseen. Suunnittelen käyttäjäystävällisiä, informatiivisia ja omaleimaisia pakkauksia, jotka erottuvat edukseen kilpailijoista. Tavoittelen pelkistettyjä, selkeitä ja käytännöllisiä ratkaisuja niin pakkauksen rakenteessa, muodossa kuin pakkausgrafiikassakin.